Kastmed  » Külmad kastmed

Marinara kaste ürtidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Värsked ürdid leiavad hooajal tee ka pitsakastmesse.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja purusta küüslauguküüs, kuumuta kastruli põhjas õlis minuti jagu. Lisa pipraterad, suhkur, loorber, kuivatatud tüümian ja värsked hakitud ürdid, kuumuta umbes minut. Lisa tomatikonserv ning keeda kaane all väiksel tulel 30 minutit. Püreesta saumikseriga ja maitsesta soola- pipraga. Lase jahtuda. Kogus 4 dl.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Evelyn 12.apr 2013 20:52
Antud soola ja pipra kogus on liiga suur. Vähemalt poole vähem panen!
1