Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Piparmündikaste

Külmad kastmed

Piparmündikaste

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Angeelika Kang
Põnev piparmündikaste maitseb eriti hea suviste grillroogade kõrval, näiteks lambakarree juures. Säilib külmikus paar kuud. Kogus 250 ml.

kuni 20 min

Retsept
50 g Piparmünt (lehed)
1 dl Vesi
1 dl Valge veini äädikas
1 dl Suhkur
Sool
1. Pane kastrulisse vesi, veiniäädikas, suhkur ja sool. Kuumuta keemiseni ja lisa mündilehed.
2. Tõsta tulelt, püreesta blenderis või sauseguriga ja vala tagasi kastrulisse. Kuumuta korraks keemiseni ja vala kuumalt steriliseeritud pudelitesse.
3. Hoia külmikus.

KOMMENTAARID

omanimeline 08.aug 2013 11:52
Miks ma lehti kohe nt köögikombainiga katki ei või teha?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes