Kastmed  » Külmad kastmed

Piparmündikaste

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Põnev piparmündikaste maitseb eriti hea suviste grillroogade kõrval, näiteks lambakarree juures. Säilib külmikus paar kuud. Kogus 250 ml.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Pane kastrulisse vesi, veiniäädikas, suhkur ja sool. Kuumuta keemiseni ja lisa mündilehed.
2. Tõsta tulelt, püreesta blenderis või sauseguriga ja vala tagasi kastrulisse. Kuumuta korraks keemiseni ja vala kuumalt steriliseeritud pudelitesse.
3. Hoia külmikus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
omanimeline 08.aug 2013 11:52
Miks ma lehti kohe nt köögikombainiga katki ei või teha?
1