Kastmed  » Külmad kastmed

Hummus värske koriandriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Sellest kogusest saad 4 dl hummust.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Nõruta kikerherned konservivedelikust ja uhu üle külma veega. Purusta need köögikombainis või blenderis ülejäänud ainetega, välja arvatud koriander, ühtlaseks ja kohevaks kreemiks. Lisa vett täpselt nii palju, et saaksid ühtlase määritava konsistentsiga kreemi. Kontrolli maitsestust, vajadusel lisa vürtse või sidrunimahla.

2. Sega koriander hummuse hulka vahetult enne serveerimist. Hummus säilib külmikus õhukindlas pakendis kuni 10 päeva.

SOOVITUS
Kasuta hummust võileibade valmistamisel määrdejuustu või tavapärase või asemel.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa