Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Hummus värske koriandriga

Külmad kastmed

Hummus värske koriandriga

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Artur Sadovski
Sellest kogusest saad 4 dl hummust.

kuni 20 min

Retsept
400 g Kikerherned (konserv)
4 sl Tahini
1 dl Soe vesi
2 sl Sidrunimahl
0.5 dl Oliiviõli
1 tl Jahvatatud vürtsköömen
2 tk Küüslauguküüs (hakitud)
Sool
Cayenne'i pipar
0.5 dl Hakitud värske koriander
1. Nõruta kikerherned konservivedelikust ja uhu üle külma veega. Purusta need köögikombainis või blenderis ülejäänud ainetega, välja arvatud koriander, ühtlaseks ja kohevaks kreemiks. Lisa vett täpselt nii palju, et saaksid ühtlase määritava konsistentsiga kreemi. Kontrolli maitsestust, vajadusel lisa vürtse või sidrunimahla.

2. Sega koriander hummuse hulka vahetult enne serveerimist. Hummus säilib külmikus õhukindlas pakendis kuni 10 päeva.

SOOVITUS
Kasuta hummust võileibade valmistamisel määrdejuustu või tavapärase või asemel.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool