Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Paprikakaste feta ja Kreeka pähklitega

Külmad kastmed

Paprikakaste feta ja Kreeka pähklitega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kreekapärane kaste röstpaprikatest on grill-liha juurde suurepäraseks lisandiks.

üle 60 min

25 min + 15–20 min ahjus + 1 tund maitsestumiseks

Retsept
portsjonile
2 tk Punane paprika
50 g Feta
0.25 dl Hakitud Kreeka pähklid
1 peotäis lehti Petersell
0.25 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
1. Kuumuta ahi 250 kraadini. Rösti paprikat ahjus või grillil, kuni koor pealt söestub, selleks kulub 15–20
min. Keera korra röstimise ajal ümber. Pane paprikad kaussi, kata kauss toidukilega ja lase 10 min seista.

2. Koori nahk maha. Tükelda feta ja haki kreeka pähklid. Töötle paprika, petersellilehed ja õli kombainis või
saumikseriga pastaks. Sega juurde murendatud juust ja hakitud pähklid, maitsesta soola ja pipraga.

3. Lase tund enne serveerimist seista.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool