Kastmed  » Külmad kastmed

Letšo ehk paprika tomatipürees

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Väga maitsev ja vitamiinirikas hoidis.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kuumuta taimeõli keedunõus, soovi korral lisa peenestatud sibul, kuumuta veidi, lisa tomatipüree ja sektoriteks või ribadeks lõigatud paprika. Keeda tasasel tulel veel u 5 minutit, maitsesta soola ja suhkruga. Veidi jahtunult tõsta purkidesse, purke kuumuta u 85ºC juures 15-20 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tonn 17.nov 2012 16:41
Lisage oma aia õunu ka.
Heli jarva 03.sept 2012 23:55
:Ytänud retsepti eest ,oli väga ,väga maitsev ,kulastan teid jälle .
Heli jarva 03.sept 2012 23:53
Rohelise paprikaga toesti super ,kuna ta on koige magusam ,kui teed nii nagu siin kirjas viib keele alla ,kasutan ka meresoola ja noudepesu masinast voetud purkke ,.Tänud retsepti eest! :)
edka 19.aug 2012 21:34
mina kasutan koguaeg hoidiste tegemisel jämedamat soola mitte peenikest
tiiu 25.sept 2011 08:26
Ei rikkne nad ühti.Minul on veel 4 aasta taguseid hoidiseid alles,mis tehtud peensoolaga.Alles täna tegin lahti ja oli veel parem ,kui aasta tagused letsod.
zipi14 05.aug 2011 11:48
Mina teen let?ot ilma kuumutamata.Panen kuumalt purki ja kohe kaas peale.Tõmbab ilusti vaakumi sisse.Keldris seisavad ideaalselt.Aatajagu vähemalt,et hallitama hakkaks või kaane pealt lööks.Isegi paari aasta tagused purgid seisavad nii,et kui lahti võtta,on hea ja värske ning hallitusest pole märkigi.See oleneb suuresti,kuidas purgid enne ära pesta.Ja üks nipp on veel,mis aitab kõikidel hoidistel kauem seista.Tuleb jämesoola kasutada;) Seda nippi õpetas mulle ämm.Ja see vastab tõele.Peensoolaga tehtud hoidised riknevad tõesti kiiremini.
muumy 06.sept 2009 19:38
Mari, enne kaanetamist ikka kuumutad purgid ära. Neid võid kuumutada näiteks praeahjus.
Mari 11.juuni 2009 07:46
oskab keegi seletada kuidas neid purke kuumutada, kas purgid peavad juba kaanetatud olema? olen algaja perenaine;))
õunake20 06.apr 2009 09:35
paprika on paprika ükskõik mis värvi ta on!:R
trutsu 25.apr 2007 09:22
mina teen küll punase paprikaga.
trinn 29.aug 2005 13:12
ma sain aru,et üldse see roheline paprika sort.Ma ei tea kas on nii?
marinn 27.aug 2005 17:10
Kas peavadki olema just rohelised viljad , mitte küpsed ?
1