Kastmed  » Külmad kastmed

Tomatiketšup õunte ja selleriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: Mari
Kodune ketšup. MINU LEMMIKRETSEPT: 20. aug - 15. sept retseptivõistlus.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kasta tomatid kuuma vette, koori, tükelda ja eemalda seemned. Sibul, seller ja selle lehed haki hästi peeneks. Õunal eemalda süda ja tükelda. Lase äädikas koos maitseainetega keema, lisa tomatid, seller, sibul ja õun. Keeda vaiksel tulel 45 minutit. Hõõru läbi sõela ja pane kuumalt pudelitesse. Säilita jahedas.

Hea teada!
Sobib lisandiks liha- ja makaroni- ning mitmete munatoitude juurde.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa