Kastmed  » Külmad kastmed

Vürtsikas kodune ketšup

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Mari
Väljapääs tomatiuputusele. "MINU LEMMIKRETSEPT". 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. 
Valmistusaeg: üle 60 min

Tomatid keeta vähese veega ja jälgida, et nad põhja ei kõrbeks. Siis hõõruda läbi sõela ja keeta mass tihedamaks. Lõpuks lisada vürtsid ja äädikas ning keeta parajalt paksuks. Panna tuliselt purki ja sulgeda kaanega. Säilitada jahedas.
 

Hea teada
Sobib liha-, ulukiliha, makaronitoitude ja mitmete munatoitude juurde.
 
 

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
erukas 14.dets 2013 23:29
kindlasti proovin järele ja annan teada kuidas maitses
1