Kastmed  » Külmad kastmed

Tuline kaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Mehhiko Autor: Toidutare
Mehhiko rahvustoit. See kaste annab toidule õige Mehhiko toidu maitse. Sobib kohe tarvitamiseks või ka säilitada hoidisena. Sellest kogusest retseptis saad 2 dl tšillipiprakastet.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Purusta kuivatatud tšillipipar uhmris. Vala siider potti, lisa tšillipipar ja sool ning lase keema tõusta. Võta pott tulelt ja lase jahtuda, et maitsed seguneksid. Kaste seisab suletud purgis või pudelis külmkapis 1 kuu. Kui soovid säilitada pikemaajaliselt, siis vala kuumalt pudelisse või purki ja sule kohe õhukindlalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ljluhkjmgnbvc 23.juuli 2010 23:21
7uhyrgdfvcqaüäuohly-
lujhytnbmny
ljluhkjmgnbvc 23.juuli 2010 23:21
utjgrk
1