Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Tuline kaste

Mehhiko rahvustoit. See kaste annab toidule õige Mehhiko toidu maitse. Sobib kohe tarvitamiseks või ka säilitada hoidisena. Sellest kogusest retseptis saad 2 dl tšillipiprakastet.
kuni 20 min
Taimetoitlastele
Kiudainerikas
Retsept
portsjonile
2 1/4 dl siidrit vōi valge veini vinegretti
1 tl soola
10 tk kuivatatud tšillit
Purusta kuivatatud tšillipipar uhmris. Vala siider potti, lisa tšillipipar ja sool ning lase keema tõusta. Võta pott tulelt ja lase jahtuda, et maitsed seguneksid. Kaste seisab suletud purgis või pudelis külmkapis 1 kuu. Kui soovid säilitada pikemaajaliselt, siis vala kuumalt pudelisse või purki ja sule kohe õhukindlalt.

KOMMENTAARID

ljluhkjmgnbvc 23.juuli 2010 23:21
7uhyrgdfvcqaüäuohly-
lujhytnbmny
ljluhkjmgnbvc 23.juuli 2010 23:21
utjgrk
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega