Kastmed  » Külmad kastmed

Kodune ketšup peterselli ja porruga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Koduse ketšupi võib vastavalt soovile valmistada kas mahedama või siis hoopis vürtsikama.
Kogus: 1 portsjon
Tomatid tükeldada ja panna kuiva paksupõhjalisse keedunõusse. Kuumutada keema, lisada tükeldatud sibulad, porrulauk, petersell ja õunad ning kuumutada tasasel tulel. Kuumutamise ajal lisada tükeldatud küüslauk. Köögiviljasegu püreerida ja keeta koos vürtsidega paksemaks. Kuum ketšup valada väikestesse kuumadesse pudelitesse, igale pudelile panna peale tilgake õli ja sulgeda õhukindlalt. Jahutada kiiresti. Kõiki retseptis nimetatud vürtse ei pea kasutama, iga perenaine leiab enda jaoks sobiva maitsekombinatsiooni. Ka võib suurendada porru või õuna kogust retseptuuris, siis saab ketšup mahedam. Kes väga vürtsikat ketšupit soovib, võib maitsestamiseks kasutada tšillipipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sirts 10.okt 2010 12:18
super hea.
1