Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Kabatšoki-küüslaugukaste

Külmad kastmed

Kabatšoki-küüslaugukaste

Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Värskendav lisand nii pruuniks küpsetatud või grillitud seaküljele kui ka kanale. Mõlema kastmeks sobib paks tomatikaste. Ei ole mõeldud pikemaajaliseks säilitamiseks.

20-40 min

Retsept
1.5 kg Kabatshokk
4 kuni 5 küünt Küüslauk
1 tk Sibul
2 kuni 3 sl õli
2 kuni 3 tl sool
Must pipar
2 kuni 3 sl maitseainesegu
2 dl *kange veiniäädikas
6 dl vesi
1.5 dl suhkur
5 tera Must pipar
2 sl õli
Aja leeme aineosad keema ja keeda 3-4 minutit. Koori ja peenesta küüslauk ning sibul. Viiluta või lõika kabatšokk tükkideks. Kuumuta õli pannil ja pruunista sibulaid paar minutit tasasel tulel. Lisa kabatšokk ja maitseained ning kuumuta veel 5 minutit. Kabatšokk ei tohi nii palju pehmeneda, et see püreeks muutuks. Pane köögiviljad purki. Jahuta leem ja kalla köögiviljadele. Säilita purke külmkapis ning kasuta salat kiiresti ära.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes