Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Petersellipesto arahhisega

Külmad kastmed

Petersellipesto arahhisega

Toidutare.ee Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Sobib suurepäraselt lisandiks nii pastaroogadele, kui ka lõhe, kreveti või mõne teise kalaga.

kuni 20 min

Retsept
6.25 g Petersell
0.5 dl Arahhis
0.25 dl Oliiviõli
0.25 küüs Küüslauk
1 sl Parmesan v. muu kõva juust
Purustatud pipar
Sool
Võta kimp peterselli, eemalda varred, nii et järgi jääb umbes 25 g puhastatud lehti. Lisa petersellilehtetele puhastatud pähklid ja oliivõli. Retseptis olev pähklite kogus on puhastatud pähklid. Mikserda. Tõsta mikserdatud segu kaussi. Lisa peene riiviga riivitud parmesan, pressitud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes