Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmad kastmed

Päikesekuivatatud tomatipesto

Külmad kastmed

Päikesekuivatatud tomatipesto

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pikantne pesto, mis on suurepärane pastaga, crostini-katteks või grillitud suvikõrvitsatega.
Retsept
portsjonile
1 purk (250 ml) Päikesekuivatatud tomatid õlis
50 g Basiilik (värske)
2 küünt Küüslauk
1.5 dl Parmesani v. muud kõvat juustu
1 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Peenesta minilõikuris või köögikombainis päikesekuivatatud tomatid koos õliga, basiilik ja küüslauguküüned. Lisa riivitud parmesan ning maitsesta suhkru, soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga