Kastmed  » Külmad kastmed

Adžika

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kaukaasiapärane terav kaste liharoogade juurde.
Kogus: 1 portsjon
Töötle kastmeaineid köögikombainis pulssrežiimil: alusta küüslaugu peenestamisest ning lisa siis tükeldatud seller, mädarõigas, sibul, tšillipiprad ja paprika. Pane hulka ka peenestatud maitseroheline; töötle pulssrežiimil edasi, kuni saad üsna jämeda struktuuriga segu. Kaabi see masinast välja, lisa äädikas ja sool. Hoia järgmise päevani kinnikaetult külmas ning tõsta siis purki, säilita külmkapis. Adžika on kasutamisvalmis 3 laagerdumispäeva järel.

NB! Kui soovid vähem põletavat kastet, kaabi tšillipiprast seemned välja.

Kogustest valmib 400 ml.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa