Kastmed  » Soojad kastmed

Kanastrooganov küüslaugu-ürdiriisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Lugejaretsept
Teistmoodi strooganov, mis on hea koos küüslaugu-ürdiriisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Tükelda broilerifi leed ning prae pannil kuldseks. Haki sibul ja
porgand pisikesteks kuubikuteks ning pruunista paksupõhjalise
poti põhjas. Lisa kuldseks praetud broileritükid ja kummuta peale
tomatipasta. Vala juurde puljongit või vett ning lase haududa.
Lisa hakitud marineeritud kurgid ja kurnatud oliivid ning
maitsesta soola, pipra, suhkru ja ürtidega. Nirista sekka kohvikoor
ning lase madalal tulel podiseda. Soovi korral paksenda potitäit
1 sl tärklisega, millele on lisatud 3 sl külma vett . Tärklise lisamisel
sega kindlasti strooganovi, nii ei teki ebameeldivaid klimpe.
Pane riis keema. Peaaegu valmis riis kurna ning jahuta. Kuumuta
pannil või ning lisa sinna hakitud küüslauk ja rosmariin. Keeruta,
kuni küüslauk on kuldne. Vala pannile riis ja kuumuta pehmeks.
Vajadusel lisa vett. Serveeri koos kanastrooganoviga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eleri 29.märts 2016 11:15
Väga maitsev roog!
Kristjan 20.apr 2011 15:01
Päris hea jah ..peale raputaks natuke parmesani ja rohelist sibulat kui serveerib:)
Eve 10.märts 2011 15:26
Väga hea roog;)
1