Kastmed  » Soojad kastmed

Bešamellkaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Valge põhikaste.

Kuumuta pannil või ja hauta selles klaasjaks sibulad. Lisa jahu ja kuumuta pidevalt segades, kuni mass muutub helekollaseks. Lisa vasikalihapuljong ja piim. Liiguta kiiresti, et ei tekiks klimpe. Keeda nõrgal tulel 10 minutit, kuni kaste on omandanud soovitud paksuse. Kellele maitseb sibulateta beshamellkaste, võib kastme läbi sõela kurnata. Maitsestada soola, pipra ja muskaadiga. Kaste sobib kartulite, lillkapsa, brokkoli ja posheeritud munade juurde. Serveeri kohe pärast valmistamist koos kartulite, lillkapsa, brokoli, pošeeritud munadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
karl 01.dets 2011 09:31
Valgesse põhikastmesse ei käi kindlasti puljongit.
1