Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Pruunid oad tomatikastmes

Soojad kastmed

Pruunid oad tomatikastmes

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Pruunid oad tomatikastmes. Paku ube liha- ja vorstitoitude juurde või inglise kombe kohaselt hommikusöögiks koos peekoni ja munadega.

üle 60 min

Retsept
0.75 dl oad
1.25 dl vesi
1.875 dl *keeduvesi
0.1875 tl sool
0.25 tk *sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl õli või margariin
0.25 purk tomatihoidis
0.25 sl tomatipüree
0.125 tl sool
0.125 tl Must pipar
Pese oad ja leota neid vees 10-12 tundi. Vala leotusvesi ära ning keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks. Keeta tuleb tubli tund aega. Ubade pehmust proovi maitstes. Koori ja haki sibul ning küüslauguküüned. Keeda need potis kuumas rasvas läbipaistvaks. Lisa potti teised ained ja keeda umbes 20 minutit. Lõpuks pane juurde nõrutatud pehmed oad. Valmis kaste on paks. Paku ube liha- ja vorstitoitude juurde või inglise kombe kohaselt hommikusöögiks koos peekoni ja munadega.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes