Kastmed  » Soojad kastmed

Hautatud kevadsibulad koorekastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat
Hautatud kevadsibulad veini-koorekastmes. Suurepärane lisand praeliha ja keedukala juurde. Kerge eine koos singi ja riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Lõika kevadsibulatelt ära juured ja närtsinud pealseotsad. Sulata suurel pannil või ja pruunista selles kergelt sibulad, vala peale vein ning maitsesta. Hauta sibulaid kaane all umbes 20 minutit. Tõsta sibulad välja sooja kohta seisma. Kalla praevedelikku vahukoor ja piim, lase kastmel keema tõusta. Lahusta jahu 2-4 sl veega ja lisa pidevalt segades kastmesse. Lase umbes 5 minutit tasasel tulel haududa. Lisa kastmesse kapparid ja lase veel 2 minutit tõmmata. Maitsesta. Klopi munakollane lahti paari lusikatäie kastmega. Võta kaste tulelt ja sega muna kastmesse. Serveeri sibulaid koos kastmega. Suurepärane lisand praeliha ja keedukala juurde. Kerge eine koos singi ja riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa