Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Hautatud kevadsibulad koorekastmes

Soojad kastmed

Hautatud kevadsibulad koorekastmes

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud kevadsibulad veini-koorekastmes. Suurepärane lisand praeliha ja keedukala juurde. Kerge eine koos singi ja riisiga.

40-60 min

Retsept
1 kimp kevadsibul
10 g või
0.3125 dl valge vein
sool
värskelt jahvatatud must pipar
värskelt riivitud muskaatpähkel
0.3125 dl vahukoor
0.3125 dl piim
0.5 sl nisujahu
0.5 sl Kappar
0.25 tk munakollane
Lõika kevadsibulatelt ära juured ja närtsinud pealseotsad. Sulata suurel pannil või ja pruunista selles kergelt sibulad, vala peale vein ning maitsesta. Hauta sibulaid kaane all umbes 20 minutit. Tõsta sibulad välja sooja kohta seisma. Kalla praevedelikku vahukoor ja piim, lase kastmel keema tõusta. Lahusta jahu 2-4 sl veega ja lisa pidevalt segades kastmesse. Lase umbes 5 minutit tasasel tulel haududa. Lisa kastmesse kapparid ja lase veel 2 minutit tõmmata. Maitsesta. Klopi munakollane lahti paari lusikatäie kastmega. Võta kaste tulelt ja sega muna kastmesse. Serveeri sibulaid koos kastmega. Suurepärane lisand praeliha ja keedukala juurde. Kerge eine koos singi ja riisiga.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke