Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Sibula-meekaste

Soojad kastmed

Sibula-meekaste

Kodu ja aed
PrindiSoovita sõbrale
Sibula-meekaste sobib eriti hästi praetud kalaroogade juurde.

40-60 min

Retsept
2 tk keskmine sibul
0.875 dl vesi
0.25 tl Kaneel (jahvatatud)
sool
1.25 sl oliivõli
0.5 sl vedel mesi
Kuumuta hakitud sibulad ja vesi kastrulis keemiseni, lisa kaneel ja veidi soola. Keeda kaane all vähesel kuumusel kuni 20 minutit. Vähenda kuumusta ja hauta sibulaid, kuni need on püreeks keenud. Keeda kastet pidevalt segades veel 5 minutit, kuni see on mahult vähenenud. Lisa oliivõli ja mesi ning lase kastmel veelkord keema tõusta. Serveeri kuumalt. Sobib eriti hästi praetud kalaroogade juurde.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool