Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Tomati-juustukaste

Soojad kastmed

Tomati-juustukaste

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Tomati-juustukaste ürtidega sobib lisandiks grillitud kalale, kanale või omletile.

kuni 20 min

Retsept
250 g kirsstomatid
100 g suluguni juust (sobib ka mozzarella)
1.5 küünt Küüslauk
1.5 tk rosmariinioksake
4 lehte Basiilik (värske)
1.5 sl valge vein
oliivõli
sool
Must pipar
Lõika küüslauk pikkupidi viiludeks ning prae koos rosmariiniga oliivõlis kuldseks. Lisa veidi valget veini. Lase pool vedelikku ära auruda. Poolita pooled tomatitest, ülejäänud jäta terveks ja pane kõik koos pannile. Prae mõni minut koos küüslaugu ja rosmariiniga. Sega hulka kuubikuteks (2-3 cm) lõigatud juust. Kui juust hakkab sulama, võta pann tulelt. Peaasi, et kaste liiga vedelaks ei muutuks. Maitsesta soola ja pipraga ning rebi hulka basiilikulehed. Serveerides piserda peale külmpressi-oliiviõli. Sobib lisandiks grillitud kalale, kanale või omletile. Kõige lihtsam variant on aga röstida ciabatta´t või lavašši ja pista seda süües kastme sisse või lausa tükid kastmesse rebida.

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke