Kastmed  » Soojad kastmed

Tomati-juustukaste

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed
Tomati-juustukaste ürtidega sobib lisandiks grillitud kalale, kanale või omletile.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Lõika küüslauk pikkupidi viiludeks ning prae koos rosmariiniga oliivõlis kuldseks. Lisa veidi valget veini. Lase pool vedelikku ära auruda. Poolita pooled tomatitest, ülejäänud jäta terveks ja pane kõik koos pannile. Prae mõni minut koos küüslaugu ja rosmariiniga. Sega hulka kuubikuteks (2-3 cm) lõigatud juust. Kui juust hakkab sulama, võta pann tulelt. Peaasi, et kaste liiga vedelaks ei muutuks. Maitsesta soola ja pipraga ning rebi hulka basiilikulehed. Serveerides piserda peale külmpressi-oliiviõli. Sobib lisandiks grillitud kalale, kanale või omletile. Kõige lihtsam variant on aga röstida ciabatta´t või lavašši ja pista seda süües kastme sisse või lausa tükid kastmesse rebida.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa