Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Veisestrooganov

Soojad kastmed

Veisestrooganov

Pille Enden Kodused kastmed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Veise välisfilee vajab pehmenemiseks palju kauem aega kui pehme sisefilee. 

40-60 min

Retsept
portsjonile
500 g Veisefilee
1 tk Mugulsibul
5 küünt Küüslauk
2 sl Või
Sool
Must pipar
3 dl Vesi
3 sl Tomatipüree
2 dl Hapukoor
Petersell (hakitud)
1. Lõika liha peenikesteks ribadeks, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil ja pruunista liha kahes osas. Lisa sibul ja küüslauk, alanda kuumust ning kuumuta, kuni sibul on läbipaistev. Maitsesta soola ja pipraga, lisa vesi ning hauta 10 minutit.

2. Sega hulka hapukoor ja tomatipüree ning hauta veel 15 minutit. Raputa peale hakitud peterselli.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes