Kastmed  » Soojad kastmed

Pruun kaste kontidest

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: Mari
Tõelise maitsega kaste liharoogadele.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Pruunistatud kontidest keedetud puljongile lisada võis hautatud pooled maitsejuured, sibul, vähese jahutatud puljongiga segatud jahu, võis kuumutatud tomatipasta ja keeta nõrgal tulel 1 tund.
2. Singikontidele valada äädikas, lisada terapipar, ülejäänud maitsejuured, sibulapealsed, küüslauk ja keeta 15-20 minutit. Valada juurde esimene kaste ja keeta hapukoore-paksuseni, kurnata, lisada vein, paprika ja sool ning lasta korraks keema.

Hea teada!
Sobib sea- ja veiseliha-, kartuli-, riisi- ja pastatoitudele.

MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa