Uudiskiri Instagram Facebook
 
Soojad kastmed

Soe tomatikaste

Soojad kastmed

Soe tomatikaste

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Tomatikaste sobib hästi seenekotlettide juurde. Samuti liha- või vorstiroogade juurde.

kuni 20 min

Retsept
75 g tomatipüree
175 g või värsked tomatid
0.25 sl jahu
0.25 tk Porgand
0.25 tk petersellijuur
0.25 tk Sibul
17.5 g või
1.25 dl vesi või lihapuljong
sool
Hakitud sibul ja maitsejuured kuumutada võis, lisada jahu ja veidi aja pärast tomatipüree või värsked hakitud tomatid. Valada juurde vesi või puljong ja keeta vaiksel tulel 5-10 minutit. Hõõruda läbi sõela, maitsestada soolaga ja lisada tükike võid. Tomatikastmele võib lisada ka pisut eraldi praetud hakitud seeni ja kastet võib maitsestada küüslaugu ning maitserohelisega.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes