Kasutajate retseptid

Ürdipannkoogid suitsulõhe ja redisega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Gildor
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
Valmista taigen munast, piimast, jahust ja õlist. Lisa ürdid, sega veel korra, kata taignakauss ja tõsta pooleks tunniks külmkappi. Küpseta taignast õhukesed pannkoogid (crepes). Pannkoogid võib valmistada ka eelmisel päeval, siis tuleb nad paigutada hunnikusse, vaheldumisi küpsetuspaberilehtedega (paber, pannkook, paber jne) ning hoida külmkapis. Sega toorjuust, sidrunimahl, sidrunikoor ja pipar. Määri pannkoogi üks pool juustuseguga. Kata pool pannkooki lõhetükikestega, raputa üle redisega. Keera pannkook rulli, alustades keeramist kala ja redisega kaetud poolelt. Lõika pannkook juppideks (ca neljaks). Jupid sobib panna taldrikule püsti, iga jupi peale kaunistuseks murulauguvars.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa