Kasutajate retseptid

Kirsikook jõuludeks

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lory
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega peenestatud sukaad ja kirsid natukese jahuga. Ülejäänud jahule lisa küpsetuspulber. Või suhkruga vahustada, lisada ükshaaval munad.Iga muna järgi hõõruda segu hoolikalt. Lisada kogu aeg segades küpsetuspulbriga segatud jahu, vanillisuhkur, konjak või mahl, puuvili ja pähklid. Rõngasvormis 175 kraadi juures küpseb 1 tund. Kõige maitsvam on nädala-paari pärast. Kiirel jõuluajal on hea kas sügavkülmast või rõdult võtta fooliumisse pakitud valmisküpsetatud kook, mis siis soovitatavalt valge glasuuriga kaetakse ja kirssidega kaunistatakse. Kirsside asemel võib kasutada muud kompotti. Näiteks mango, ananassi või segukompotti, mille sisu tükikesteks peenestada ja konjaki asemel sobib kompotivedelik. Veel võib lisada värvilisi ananassi, mango, papaiatükke, mida müüakse kuivatatuna, teeb koogi rõõmsalt värviliseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa