Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Ratatouille

20-40 min

Retsept
portsjonile
450 g tomateid, kooritud ja hakitud (või vastav kogus purustatud tomateid)
3 purustatud küüslauguküünt
2 oksakest tüümiani
oliiviõli
1 tl suhkrut
1 kooritud ja kuubikuteks lõigatud baklazhaan
4 väikest suvekõrvitsat, viilutatud
2 ribadeks lõigutud punast paprikat
2 suurt sibulat, viilutatud
8-10 basiilikulehte, hakitud
4 sl hakitud peterselli
soola ja pipart
Hauta tomatid ja küüslauk koos suhkru ja tüümianiga väheses õlis madalal kuumusel. Teisel pannil kuumuta rohkem õli, selles küpseta järgemööda baklazhaanid, suvekõrvitsad, paprikad ja sibulad: kui ühed viljad on valmis, tõsta ära ja küpseta järgmised. Kui tomatid on tihkeks püreeks haudunud, lisa kõik aedviljad korraga, lase koos haududa umbes 5 minutit, maitsesta basiiliku, peterselli, soola ja pipraga.

Märksõnad

ratatouille

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool