Kasutajate retseptid

Käroli Makaronivorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: djkessu
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
* võtad suurema panni (kõrge äärega) * praed hakkliha ja maitsestad ära ( puljongikuubik, sidrunipipar) * siis lisad sojakastet ca 3 spl (oleneb maitsest) * kui hakkliha on rasvane, siis lisad jahu ca 3 spl * siis võtad külma vett ja valad peale, nagu hakkaks hakklihakastet tegema ( vett umbes nii palju kui on vormi sügavus) * lisad ketsupi, pizzamaitseaine ja küüslaugu * vahepeal maitse igaks juhuks, et vajalikke maitseaineid lisada * siis võtad juustu (ise tead kas riivid ära või tükeldad niisama kastme sisse) * siis lased kastme KERGELT keema * makaronid (toored) asetad vormi, valad kastme neile peale ja segad kõik läbi * kogu see segu peab olema nö vee all, et ükski makaron kastmest välja ei jääks * vahepeal ahjus vaatad, et kui makaronid on veest välja tulnud, siis valad natuke vett juurde * küpsetad 200 kraadi juures seni kuni makaronid on pehmed ca 45-60 min
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa