Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kabatshokipirukas

Kasutajate retseptid

Kabatshokipirukas

mall
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg tükeldatud noort kabatshokki
2 sl hakitud juurpeterselli
0.5 tükeldatud varssellerit või pool õunsellerit
2 suurt hakitud sibulat
50 kuni 80 g riivitud juustu
1 sl soola
2 dl nisujahu
0.5 kuni 1 dl õli
1 peotäis nisukliisid
4 kuni 5 muna
Sega suures kausis kabatshokitükid, juurpetersell, seller, sibul, riivjuust, sool ja jahu, viimasena sega juurde õli. Vooderda 30 x 40 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga ja kata kergelt kliidega. Tõsta tainas vormi ja vajuta lusikaga 1-1,5 cm paksuseks. Klopi munad vähese veega ja vala ühtlaselt üle vormi. Küpsetada 220-kraadises ahjus 30-40 minutit kuni pirukas on pealt kuldpruun. Võta pirukas ahjust välja ja pihusta peale veidi külma vett, et koorik kõvaks ei kuivaks. Serveeri jahtunult. (Helgi Põdra kaalujälgijate retsept)

Märksõnad

kabatshokipirukas

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga