Kasutajate retseptid

Kabatshokipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: mall
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
Sega suures kausis kabatshokitükid, juurpetersell, seller, sibul, riivjuust, sool ja jahu, viimasena sega juurde õli. Vooderda 30 x 40 cm ahjuvorm küpsetuspaberiga ja kata kergelt kliidega. Tõsta tainas vormi ja vajuta lusikaga 1-1,5 cm paksuseks. Klopi munad vähese veega ja vala ühtlaselt üle vormi. Küpsetada 220-kraadises ahjus 30-40 minutit kuni pirukas on pealt kuldpruun. Võta pirukas ahjust välja ja pihusta peale veidi külma vett, et koorik kõvaks ei kuivaks. Serveeri jahtunult. (Helgi Põdra kaalujälgijate retsept)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa