Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Gerda shokolaadi tort

Kasutajate retseptid

Gerda shokolaadi tort

djkessu
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
biskviitpõhi (tordipõhi)
dzemm
hapukoor
ðokalaad
piim
(kõike maitse järgi)
1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks. 2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või dzemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks(1,5*1,5cm). 3. Sega tükid paraja koguse haapukoorega. 4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale. 5. Sulata ðokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima. 6. Kalla tort üle sulanud ðokolaadiga. 7. Hoia torti külmkapis kuni ðokolaad on tahkestunud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes