Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

SEENETASKUD

40-60 min

Retsept
portsjonile
400 g valmis muratainast
TÄIDIS:
4 dl kergelt keedetud seeni (näiteks narmikuid, kupapatud pilvikuid või lehterkukeseeni)
1 sibul
1 küüslauguküüs
2 sl võid
50 g singikuubikuid
1/2 dl piiniaseemneid
1 sl hakitud peterselli
1 tl rosmariini
soola
pipart
jahu küpsetamiseks
1 muna määrimiseks
Sulata või pannil, lisa hakitud sibul, seened ja singikuubikud. Prae pannil segades nõrgas kuumuses umbes 30 minutit. Lisa piiniaseemned, rosmariin ja petersell. Maitse ja lisa vajaduse korral soola ning pipart. Rulli tainast 16X16 cm ruudud ja pintselda nende servad klopitud munaga. Jaga seenetäidis tainaruutudele, keera nurgad täidise peale kokku ja pigista seenetaskud sõrmedega kinni. Ruutude lõikamisest üle jäänud tainaribad kasuta taskute kaunistamiseks. Pane pirukad ahjuplaadile asetatud küpsetuspaberile ja pintselda munaga üle. Küpseta 10-15 minutit 225° C kuumuses.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes