Kasutajate retseptid

Keetmata tomatikaste

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paprika
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika tomatid pooleks, eemalda seemned ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks. 2. Pese paprika, eemalda seemned ja haki väikesteks kuubikuteks. 3. Peenesta küüslauk ja lisa see tomatitele ja paprikale. 4. Lisa õli, sidrunimahl ja oregano. Sega kõik kastme ained korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning jäta segu toatemperatuurile 1 t seisma, et maitsed saaksid seguneda. Serveeri röstitud saial või sepikul, liharoogade lisandina või pastakastmena (pastakastme tarvis tee kastet suurem kogus ). 1 portsjon 55 kcal.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa