Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Pannipirukas

40-60 min

Retsept
portsjonile
Taigen:
3 dl piima
3 muna
1 1/2 kg riivitud kartuleid
50 g riivjuustu
2-3 küüslauguküünt
Täidis:
tuunikala ja seeni
või
õhukesi porrurõngaid ja salaami vm vorsti
või
maitsestatud hakklihasegu, millele võib lisada ka aedvilju
Pinnale:
riivjuustu
1. Laota taigen ahjuplaadile ja küpseta 15 min 220kraadises ahjus. 2. Pane sobiv täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Puista üle riivjuustuga. 3. Küpseta 15-20 min, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud. 4. Veidi jahtunud pirukale puista peale peenestatud basiilikut ja pipart.

Märksõnad

pannipirukas

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool