Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tomatikaste

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg tomateid
1 kg õunu
2 suurt sibulat
3-4 küüslauguküünt
1/2 tl musta jahvatatud pipart
1/2 tl jahvatatud nelki
1-2 sl soola
2-3 sl suhkrut
1 sl 30% äädikat
1. Haki kõik ained. 2. Lisa neile veidike vett ja 3. keeda pehmeks. 4. Aja kuumalt läbi sõela või kasuta köögikombaini. 5. Lisa maitseained. 6. Keeda veel vähemalt 10 minutit (võid keeta ka rohkem, sõltub sellest, kui vedelat või paksu kastet soovid). 7. Pane kuumalt steriliseeritud purkidese. Kaaneta kohe! Sobib kasutada ketðupina, kastmena pastaroogadele, pitsakattena, iga tomatit vajava toidu maitsestajana.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült