Kasutajate retseptid

Kitsekints ahjujuurikatega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: maril
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Valmista marinaad: sega omavahel sojakaste, päevalilleõli, sidrunimahl ja palsamiveiniäädikas. Lisa purustatud küüslauguküüned, sinep, moos, kuivatatud maitsetaimed ja veidi soola ning pipart. 2. Jäta kints terveks või poolita soovi korral. Kata marinaadiga ja pane külmkappi 1-2 tunniks. 3. Koori ja lõika kartulid sektoriteks, porgandid kangideks. Küüslaugud eralda kooritud küünteks. 3. Soojenda ahi 200°C-ni. 4. Määri ahjupann õliga, lao sinna soola ja vähekese pipraga maitsestatud kartulid, porgandid ja küüslauguküüned. Keskele aseta marinaadist välja tõstetud liha. Liha peale tõsta marinaadist mõned mustad sõstrad. 5. Küpseta 175-200°C juures 1 tund.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa