Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kitsekints ahjujuurikatega

Kasutajate retseptid

Kitsekints ahjujuurikatega

maril
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kitse kints
1 kg kartuleid
3 porgandit
2 tervet küüslauku
Marinaad:
2 dl sojakastet
2 dl päevalilleõli
poole sidruni mahl
2 sl balsamiveiniäädikat
3 küüslauguküünt
1 sl kuivatatud rosmariini
1 sl kuivatatud majoraani
1 tl sinepit
2 sl mustsõstramoosi
soola
pipart
1. Valmista marinaad: sega omavahel sojakaste, päevalilleõli, sidrunimahl ja palsamiveiniäädikas. Lisa purustatud küüslauguküüned, sinep, moos, kuivatatud maitsetaimed ja veidi soola ning pipart. 2. Jäta kints terveks või poolita soovi korral. Kata marinaadiga ja pane külmkappi 1-2 tunniks. 3. Koori ja lõika kartulid sektoriteks, porgandid kangideks. Küüslaugud eralda kooritud küünteks. 3. Soojenda ahi 200°C-ni. 4. Määri ahjupann õliga, lao sinna soola ja vähekese pipraga maitsestatud kartulid, porgandid ja küüslauguküüned. Keskele aseta marinaadist välja tõstetud liha. Liha peale tõsta marinaadist mõned mustad sõstrad. 5. Küpseta 175-200°C juures 1 tund.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes