Kasutajate retseptid

Baklazhaani-kikerhernehautis (Liibanon)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tibu
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kurnatud kikerherned potti, lisa niipalju vett, et see need kataks, ja hauta u pool tundi. 2. Tükelda baklazhaanid, riputa soolaga üle ja jäta sõela sisse pooleks tunniks seisma. Pärast loputa ja kuivata köögipaberiga. 3. Kuumuta suurel pannil rasvaine, keera kuumus maha ja hauta tükeldatud sibul ja küüslaauk pehmeks . Sega sisse vürtsid. 4. Lisa pannile baklazhaanitükid, sega ja kuumuta 5 minutit. 5. Lisa kikerherned ja tomatikonserv, maitsesta soola ja pipraga. Hauta 20 minutit. Garneeri krõbedaks praetud sibula ja värskete koriandrilehtedega, serveeri riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa