Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Baklazhaani-kikerhernehautis (Liibanon)

Kasutajate retseptid

Baklazhaani-kikerhernehautis (Liibanon)

Tibu
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g ehk 3 keskmist baklazhaani;
200 g kikerherneid (üleöö leotatud)
2x400g purustatud tomati konservi
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl jahvatatud kaneeli
1 tl jahvatatud koriandrit
3 küüslauguküünt
2 suurt sibulat
praadimiseks õli või peekonit
maitsestamiseks soola ja pipart
1. Pane kurnatud kikerherned potti, lisa niipalju vett, et see need kataks, ja hauta u pool tundi. 2. Tükelda baklazhaanid, riputa soolaga üle ja jäta sõela sisse pooleks tunniks seisma. Pärast loputa ja kuivata köögipaberiga. 3. Kuumuta suurel pannil rasvaine, keera kuumus maha ja hauta tükeldatud sibul ja küüslaauk pehmeks . Sega sisse vürtsid. 4. Lisa pannile baklazhaanitükid, sega ja kuumuta 5 minutit. 5. Lisa kikerherned ja tomatikonserv, maitsesta soola ja pipraga. Hauta 20 minutit. Garneeri krõbedaks praetud sibula ja värskete koriandrilehtedega, serveeri riisiga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga