Kasutajate retseptid

Borsh

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lory
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Pestud liha panna külma veega keema. Peedid, porgandid, petersell ja sibul lõigata peenteks 4-5 cm pikkusteks ribadeks ning hautada rasvaines. Lisada tomatipüree, veidi puljongit ja äädikat, et säiliks peedi punane värvus ja hautada, kuni köögivili on pehme. Peeneks lõigatud kapsas keeta lihaleemes, lisada hautatud köögiviljad ja keeta veel 5-10 minutit. Supp saab ilusa värvuse, kui talle lisada toorest, riivitud peeti (2-3spl), mis on segatud vähese puljongi, äädika ja suhkruga. Segu lasta 20-30 minutit seista ja lisada supile otse enne lauale andmist. Antud retseptile võib lisada 100-150g kuivatatud musti ploome ja 3-4 kuivatatud seent. Ploomid ja seened pesta, leotada ja hautada koos köögiviljadega pehmeks, kasutades hautamiseks leotamisvedelikku.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa