Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Külm borsh

40-60 min

Retsept
portsjonile
500-600g peeti
2l vett
2-3 kartulit
2 värsket kurki
100g sibulalauku
2 muna
2-3spl hapukoort
suhkrut, soola, äädikat, mädarõigast ja sinepit
hakitud maitserohelist
Peedid lõigata ribadeks või kuubikuteks ja keeta väheses vees pehmeks. Keetmise lõpul lisada äädikas ja kogu vesi. Siis kurnata ja jahutada. Peeditükkidele lisada tükeldatud keedetud kartulid, tükeldatud värske kurk ja hakitud sibulalaugud, keedetud ja hakitud munad, riivitud mädarõigast, suhkrut, soola, sinepit ning valada peale jahtunud keeduleem. Seejärel segada ja enne lauale andmist puistata supile hakitud tilli- ja petersellilehti

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes