Kasutajate retseptid

Hispaania küüslaugu supp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: leika
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistamine: - kuumuta ahi 230 kraadini - kuumuta oliivõli kastrulis, lisa küüsalugu küüned ja kuumuta kuni need on kuldpruunid - võta küüsalugud välja ja jäta kõrvale - pruunista saiaviilud kiirelt õlis mõlemalt poolt ja aseta samuti kõrvale - lisa kastrulisse paprika ja kuumuta vaiksel tulel mõni sekund - lisa seejärel koheselt puljong, kõõmned ja saffran - samuti küüsluguküüned, vajutades puulusikaga kergelt katki - maitsesta soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning keeda umbes 5 minuti jagu - jaga supipõhi võrdselt 4 kuumakindlasse supinõusse ja lisa kooreta terve muna igasse nõusse - lisa iga supi peale viil kuldpruuni pikasaia viilu ja kuumuta ahjus umbes 3-4 minutit - seveeri koheselt hakitud lehtpeterselliga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa