Kasutajate retseptid

moussaka

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lory
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika obergiin viiludeks, pane sõelale ja riputa soolaga üle. Poole tunni pärast loputa viilud soolast puhtaks ja patsuta köögipaberiga kuivaks. Vahepeal aja õli suures hautamisnõus kuumaks ja kuumuta lahtinäpitud hakkliha koos vürtskõõmnega kiiresti läbi. Tõsta vahukulbiga pannilt ära ja kuumuta peenestatud sibul õlis läbipaistvaks. Riputa juurde jahu, kuumuta segades 1 minut. Lisa pidevalt segades lihaleem, seejärel ka tomatipüree ja pune. Lase keema tõusta ning väikesel kuumusel 30 minutit vaikselt haududa. Kalla hakklihahautis pannilt ära, puhasta pann ning prea obergiiniviilud mõlemalt poolt pruuniks. Kastmeks sulata või madalas kastrulis, raputa juurde jahu ning kuumuta segades minut aega, sega juurde piim ja riivjuust. Maitsesta kaste soola ja pipraga, kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta anum pliidilt ja klopi juurde muna. Pane hakklihasegu ahjuvormi ja kata obergiiniviiludega. Kalla vormiroog kastmega üle ning küpseta 180° juures 50–60 minutit, ehk kuni pealispind on kenasti pruunistunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa