Kasutajate retseptid

Suvikõrvitsa-läätse supp rosmariiniga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paprika
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita suvikõrvits, kaabi lusikaga välja pehme sisu ning haki viljaliha väiksemateks tükkideks. Pane ahjuvormi, puista peale rosmariini, maitsesta soola ja pipraga ning küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kr juures 45 min. 2. Pane läätsed potti, keeda ägedasti 10 min. Kurna ning pane tagasi puhtasse potti sibula ja puljongiga ning keeda madalal kuumusel 5 min. Maitsesta soola ja pipraga. 3. Võta ahjust suvikõrvitsad, purusta kahvliga ja lisa supile. Keeda tasasel tulel 25 min. Serveeri soojadest kaussidest, kaunista rosmariinioksakesega. Kerge vahepala või õhtusöök, mis eriti kasulik neile, kes tahavad säilitada saledat joont.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa