Kasutajate retseptid

Põldoad tomatikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paprika
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Kurna leotatud oad, pese hästi ja pane kõrvale. Pane tomatid, puljong, küüslauk ja oliivõli, oregano, loorberilehed ja suhkur suurde potti ja lase keema. 2. Sega hulka oad, aja uuesti keema, kata kaanega ja keeda tasasel tulel 1 1/2 tundi või seni, kuni oad on väga pehmed. Võta kaas ära ja kuumuta tasasel tulel veel 30 min, kuni kaste on koguselt vähenenud ja paksenenud. 3. Sega hulka sidrunimahl, hakitud till ja maitsesta pipra ja soolaga. Lase veidi jahtuda. Suurepärane lisand aedviljatoitudele ning pastale ning asendamatu võileivamääre taimetoitlasele või kaalujälgijale. Maitseb suurepäraselt sepiku või terakukliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa