Kasutajate retseptid

Rootsi pannkoogid

Keskmine hinne: 2.02 Autor: marion
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
Kõigepealt sega munad ja pool klaasi piima omavahel korralikult läbi, siis lisa jahu ja sega veel hästi põhjalikult. Järgmiseks lisa ülejäänud piim, sulatatud või ning suhkur, sool ja vanilje. Tainas tuleb hästi vedel ja pannkoogid superõhukesed. Kõige parem on küpsetada nii, et valad taigna panni keskele ja siis kallutad mööda panni laiali. Kuumus võiks olla keskmine, mitte liiga kuum ja õli pole vaja lisada rohkem, kui ainult esimesel korral, sest võid on taignas päris palju. Eriti hästi maitsevad nad kui neile siirupit peale valada ja siis rulli keerata ;)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa