Uudiskiri Instagram Facebook
 

20-40 min

Retsept
portsjonile
250g hakkliha; 1,5 l vett; 200g peeti; 150g kapsast; 1porgand; 2-3 kartulit; 1sibul; 2spl. rasvainet; 1spl.tomatipüreed; 1spl.suhkrut; 1spl. 30% äädikat; maitseks soola; 4 pipratera; 1loorberileht; maitserohelist; viilustatud greip
Potipõhjas rasvaines pruunistada hakkliha, seejärel tükeldatud sibul ja ribastatud porgand. Valada peale vesi, ajada keema ning lisada peenestatud kapsas ja pisut hiljem kartul. Eraldi pannil hautada koos tomatipüreega ribastatud (või jämeda riiviga riivitud ) peet, lisada veidi ka leent. Hautamise lõpul lisada äädikas ja hautada kuni peet on pehme. Hautatud peet lisada supile koos kartuliga ja keeta veel 5-10min. Seejärel maitsestada supp suhkru, soola ja maitserohelisega ning lisa viilutatud greip. Lase enne serveerimist seista. Vahetult enne serveerimist lisan toorest peeti, et supp saaks eriti ilusa värviga (2-3spl, mis on segatud vähese puljongi, äädika ja suhkruga ning lasen sellele seista 20-30min). Serveerimisel lisa hapukoort ja maitserohelist. Head isu!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke