Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kartulipüreesupp tomati ja roheliste ubadega

Kasutajate retseptid

Kartulipüreesupp tomati ja roheliste ubadega

leevu
PrindiSoovita sõbrale

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 l vett
6 suurt kartulit
1 suur sibul
1 purk purustatud tomateid
2 liha- või aedviljaleeme kuubikut
pool pakki külmutatud türgi ube
purustatud musta pipart
Tükelda kartul ja sibul; keeda vee ja tomatihoidise segus hästi pehmeks ning töötle püreeks. Pudenda juurde leemekuubikud, maitsesta soola ja pipraga. Lase keema tõusta, lisa tükeldatud rohelised oakaunad ning hauta mõned minutid vaevalt keevana. Tõsta pliidilt, kata kaanega ja lase 5 minutit järelvalmida

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes