Kasutajate retseptid

Kalaguljašš

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paprika
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis. 2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti. 3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud. 4. Lisada sinep ning hautada toit valmis. 5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult. Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaði juurde hea hulk maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa