Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kalaguljašš

20-40 min

Retsept
portsjonile
800 g kalafileed
õli
2 sibulat
2 sl tomatipüreed
1 tl sinepit
2 sl hapukoort
1 tl jahvatatud paprikat
soola
maitserohelist
1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis. 2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti. 3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud. 4. Lisada sinep ning hautada toit valmis. 5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult. Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaði juurde hea hulk maitserohelist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes