Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Kapsa-hakklihavorm

Kasutajate retseptid

Kapsa-hakklihavorm

paprika
PrindiSoovita sõbrale
40-60 min
Retsept
portsjonile
1 keskmine kapsapea
300 ga hakkliha
2 dl keedetud riisi või karahelbeid
1 sibul
õli
2 muna
100 g peekonit
4 sl hapukoort
soola
pipart
1. Soolaga maitsestatud vees keeta kapsapea peaaegu pehmeks. ( Võib keeta ka suuremateks tükkideks lõigatud kapsa ) 2. Hakklihasse segada peeneks hakitud sibul, keedetud riis või kaerahelbed, sool, pipar ja hapukoor. 3. Määrida ahjuvorm õliga, panna selle põhja üks kiht kapsalehti, mis on eelnevalt sõelal nõrutatud ( või sõelal nõrutatud kapsatükid). 4. Kapsale asetada kiht hakklihasegu jne. Pealmiseks kihiks peab jääma kapsas. 5. Lüüa muna lahti, segada sinna hapukoort ning valada toidule. 6. Vorm puistata üle riivsaiaga ning katta õhukeste peekoniviiludega. 7. Küpsetada 200 kr praeahjus, kuni peekon on krõbe ning toit küps. Serveerida maitserohelisega ülepuistatult, lisandiks keedetud kartulid ning värske salat.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega