Kasutajate retseptid

Kapsa-hakklihavorm

Keskmine hinne: 3.5 Autor: paprika
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Soolaga maitsestatud vees keeta kapsapea peaaegu pehmeks. ( Võib keeta ka suuremateks tükkideks lõigatud kapsa ) 2. Hakklihasse segada peeneks hakitud sibul, keedetud riis või kaerahelbed, sool, pipar ja hapukoor. 3. Määrida ahjuvorm õliga, panna selle põhja üks kiht kapsalehti, mis on eelnevalt sõelal nõrutatud ( või sõelal nõrutatud kapsatükid). 4. Kapsale asetada kiht hakklihasegu jne. Pealmiseks kihiks peab jääma kapsas. 5. Lüüa muna lahti, segada sinna hapukoort ning valada toidule. 6. Vorm puistata üle riivsaiaga ning katta õhukeste peekoniviiludega. 7. Küpsetada 200 kr praeahjus, kuni peekon on krõbe ning toit küps. Serveerida maitserohelisega ülepuistatult, lisandiks keedetud kartulid ning värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa