Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

hernerisotto/belgia

Kasutajate retseptid

hernerisotto/belgia

Nona
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
4-le: 1sibul, 50g pancettat(itaalia suitsusink, kuivatatud searinnatükk, kuivatatud, pipraga maitsestatud), 4spl oliiviõli, 200g ümarat riisi(riz rond), 30cl kanapuljongit(puljongikogus peaks olema kaks korda suurem kui riisikogus), soola, pipart, 250g külmutatud herneid, 1kobar basiilikut, 40g võid, 50g parmesani riivjuustu.
puhasta ja tükelda sibul, sink, kuumuta sibulat pannil õlis, lisa sink, sega 1min, lisa riis, kuumuta kuni riisiterad muutuvad läbipaistvaks, u,3min, vala peale puljong, sega kuni riis hakakb vedelikku endasse imema,kergelt lisa soola, pipart, lisa herned, lase keema tõusta madalal tulel, kaan peale ja lase keeda 16-18min,ilma segamata. lisa või ja parmesan, kaunista basiiliku okstega vahetult enne serveerimist.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree