Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

pruun ja pehme magustoit

Kasutajate retseptid

pruun ja pehme magustoit

Helerin
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 purk suhkruga, kuid õlita kondenspiima (purk ei tohi olla lahtine!)
vett, soovitatav kuni 1l- niimoodi kulub vähem elektrienergiat
1. eemalda kondenspiima purgilt silt 2. aseta purk keedunõusse (keskele) ja kalla talle peale nii palju vett, et purk oleks üleni vee sees 3. aseta keedunõu pliidile ning keeda kondenspiima nõrgal tulel 3 tundi 4. kolme tunni pärast tõsta purk veest välja jahtuma, kui purk on jahtunud, tee purk lahti 5. sisu on valmis serveerimiseks Minu arvates on see pruun, pehme magustoit parim piima.... :)

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes