Kasutajate retseptid

Heeringas kasuka all

Keskmine hinne: 3.5 Autor: kimi
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Hakitud heeringas panna laiapõhjalisse salatikaussi, peale riputada hakitud sibul. 2. Segada majonees hapukoorega ja katta sellega õhukeselt heeringas. 3. Riivida keskmise riiviga kartulid otse salatikausi kohal (siis jääb kohevam) ja katta õrnalt majoneesiseguga. 4. Riivida porgandid kausi kohal ja katta majoneesiseguga. 5 .Lõpuks riivida punane peet ja katta õrnalt majoneesiseguga. 6. Kaunistuseks riputada peale hakitud muna ja maitserohelist. 7. Lasta seista külmkapis 5-6 tundi. Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa