Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Hasselbackan kartulid

Kasutajate retseptid

Hasselbackan kartulid

Sonera
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
2-3 kartulit sööja kohta
25 g sulatatud margariini/võid
0,5 dl riivsaia
1 dl riivjuustu
paprikajahu/pulbrit
soola
Koori ja viiluta kartulid peaaegu põhjani (nats üle poole), kuid ära lõika lõpuni Pane kõrvuti võitatud ahjuvormi. Kalla sulavõi/margariin kartulitele ja puista peale riivsai. Küpseta kartulid ahjus 200 °C-s umbes 40 minutit. Riputa peale riivjuust ja maitseained. Jätka küpsetamist umbes 10 minutit. Paprikapulbri võid asendada ntx: 1. Ürdisool 2. Kreekapähklijahu 3. Tsipa tshillipulbrit 4. Või näiteks meelepärased maitseained +küüslauk Ja kui kavatsed näiteks kanakoibdega neid pakkuda siis on ned mõnusad kui küpsetad kanakoivad restil ja paned samas kartulipanni sinna alla, nii et natuke tilgub sinna ka knarasva. Või kasvõi grillid samas lihaviile või mida iganes. Minuu meelest pidulik ja lihtne NB! Kui kartulid küpsetamise ajal kipuvad väga kuivama siis määri vahepeal neid õli-vee seguga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool