Kasutajate retseptid

Lõhe- ja krevetitort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: rediseke
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lao vormi põhja lõhetükke (pool kogusest). Vahusta hapukoor, maitsesta. jaga hapukoor kahte ossa. Lisa ühele osale 10g sulatatud zhelatiini ja vala vormi lõhetükkidele, aseta külma tarretuma. Võta keedunõusse 2dl vett, lisa sool, sugkur, till, petersell, sidrunimahl. Lisa krevetid ja lase keema tõusta. Võta tulelt ja lase seista 3 minutit. Tõsta krevetid krevetid vedelikust välja ja kurna puljong läbi marli, lisa 5g sulatatud zhelatiini. lao krevetid vormi, puista peale hakitud tilli ja lisa jahtunud puljong, aseta külma. Haki ülejäänud lõhetükid ja lisa teisele osale hapukoorele. Kui krevetid on tarretunud, lisa hapukoorele 10g sulatatud zhelatiini ja vala vormi. Aseta 4 tunniks külma Tupperwarw päevalillevormiga ,
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa